Jump to content
UBot Underground

[Free] Heopas Custom Plugin (Thread Lock / Sqlite / Thread Variables / Email / Ini / Clipboard)


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

http://image.prntscr.com/image/5d61968cf8c24ebe9075a2eb898ecb43.pnghttp://image.prntscr.com/image/f3a13b25912244bd89dd415303d1874a.pnghttp://image.prntscr.com/image/27fa51acd90a4a2ca77a8012da7cd3f2.pn

So long time no update released. An update is coming soon with a lot of internal fixes.

version 1.1.2.0 released

Holy Shit! The update is crazy helpful! The ability to collapse uBot code views is insanely helpful. uBot needs to pay you for making their program so much better.

 

Edit: I found a error in the collapse code part. It looks like it gets confused if you have a { or } escaped in your code. Below is a example. 

    if($contains(#soup,"\"tripAdvisor\":\{\"Rating\":")) {
        then {
            set(#tripReviews,$plugin function("Advanced Data Text File.dll", "$regex find", #soup, "(?<=tripAdvisor\":\{\"Rating\":\"...\",\"ReviewCount\":\").*?(?=\",\")", "None", 0),"Local")
        }
        else {
            set(#tripReviews,$nothing,"Local")
        }
    }
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 5 months later...

thanks for this amazing and free plugin. I am using HTTP commands and they work fine, but I cant get cookies from the website. 

 

example:

set(#cookies,$plugin function("HeopasCustom.dll", "$Heopas HTTP All Cookies", "https://www.yahoo.com"),"Global")

Or maybe not all pages have cookies?

 

Where are these cookies stored? 

Sometiems i get a cookie and sometimes I dont, I dont get it. How long to wait for cookie to appear?

Also I need to grab some dynamic cookies and get all cookies is not giving me anything... If cookies are saved in some file I can use regex to grab them. Please help, thanks.

 

I hava manage to get some part of cookie with get all cookies, in fact it always gives me one cookie name and one value. I am not sure if that is enough, but in Fiddler I see more cookies, some of them are by google, did http plugin filters google cookies?

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

I've encountered an issue with latest version of the plugin - it is conflicting with original Ubot db command and prevents it from working correctly:
 

this code works fine without a plugin, but does not work after installing plugin (1.1.4.6) - "object is not set..."

plugin command("DatabaseCommands.dll", "connect to database", "server=127.0.0.1;uid=username; pwd=password; database=db; port=3306; pooling=false") {
    plugin command("DatabaseCommands.dll", "query with results", "select * from qqq where AAA = \'{#q1}\' AND BBB = \'{#q2}\' AND CCC = \'{#q3}\'", &data_from db)
}
Link to post
Share on other sites

 

I've encountered an issue with latest version of the plugin - it is conflicting with original Ubot db command and prevents it from working correctly:

 

this code works fine without a plugin, but does not work after installing plugin (1.1.4.6) - "object is not set..."

plugin command("DatabaseCommands.dll", "connect to database", "server=127.0.0.1;uid=username; pwd=password; database=db; port=3306; pooling=false") {
    plugin command("DatabaseCommands.dll", "query with results", "select * from qqq where AAA = \'{#q1}\' AND BBB = \'{#q2}\' AND CCC = \'{#q3}\'", &data_from db)
}

 

There could be some kind of conflict going on, if you can it might just be better to migrate those commands over to using the Heopas plugin instead and drop that one.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Latest download seems to be missing http commands and functions

 

Disabled all other plugins to verify no conflicts

Are you sure? I dont have that issue local...

Link to post
Share on other sites

You are missing more, it appears an exception occurred somewhere in the database or os functions and the plugin stopped loading. I've done that loads in development. Maybe something was initializing and got an error - just a guess.

Link to post
Share on other sites

How does this plugin expect proxies to be entered?

 

I am trying Crawlera from Scrapinghub and they only have a user(api key) and no pass. Below is the structure.

 

proxy.crawlera.com:8010:MYAPIKEY:

 

With http post it works but the same proxy input into heopas http get it does not work.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Please be more specific so Heopas, awesome dude, will be able to solve it for ya and I saved you time ;)

Sample code:

plugin command("HeopasCustom.dll", "Heopas Clear List", "ABC")
plugin command("HeopasCustom.dll", "Heopas Add List to List", "ABC", $list from text("abc
cdde",$new line), $new line, "True", "True")
thread spawn(2,2) {
    alert($plugin function("HeopasCustom.dll", "$Heopas Next List Item", "ABC"))
}

Alert get nothing and @Heopas please help me.

Link to post
Share on other sites
  • 8 months later...

It seems like the Heopas INI Read and Write doesn't seem to be working. I think its the latest ubot or windows update causing it, can anyone verify?

Edited by hienquoc
Link to post
Share on other sites
  • 11 months later...
On 7/30/2019 at 5:06 PM, LoWrIdErTJ - BotGuru said:

Very strange not sure why mine wont load up all commands and functions.   its the only plugin im having issues with atm.

I know this is an old post - I'm having the same issue all of a sudden... did you ever find a workaround for this issue by chance?

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...