Jump to content



Photo

[Sell Plugin] Watermark / Re Size Image Commands


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4844 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 30 March 2013 - 09:43 AM

03.30.2013-12.png

 

Works with jpg, and png files.   Saves to png file format.

Attached Files



#2 willywonka

willywonka

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 545 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 31 March 2013 - 09:33 PM

TJ any plans on adding compression to the plugin. I'm asking because with photoshop after processing the images they weight about 200kb but with the plugin the weight about 1mb so it would be nice to have some type of quality settings.

 

Btw after I process the image with ubot I can't open it with PS. Is that normal?



#3 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4844 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 01 April 2013 - 06:50 AM

TJ any plans on adding compression to the plugin. I'm asking because with photoshop after processing the images they weight about 200kb but with the plugin the weight about 1mb so it would be nice to have some type of quality settings.

 

Btw after I process the image with ubot I can't open it with PS. Is that normal?

 

yes im looking into quality settings, and compression.

 

As for not being able to open it in PS after using the re-size or any of that im not to sure.  ill try to take a look at the formatting.



#4 willywonka

willywonka

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 545 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 01 April 2013 - 06:53 AM

Ok. Thanks.



#5 pash

pash

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3484 posts
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 14 April 2013 - 11:06 AM

Can capture without opening the browser.


New Plugin:: Advanced Facebook | Advanced Connection | Advanced Twitter | Advanced Email | Advanced PowerPoint
- Advanced Data Text File | Advanced DateTime | Advanced Dialog | Advanced Document | Advanced Google Blogger V3 | Advanced Google Drive | Advanced Google YouTube V3 | Advanced Image | Advanced Video | Advanced Screen and Windows | Advanced Systems | Advanced Ubot 1 | Advanced Ubot 2 | Advanced WordPress | Advanced Connection | Advanced Twitter | Advanced Email | Advanced PowerPoint

- Advanced Captcha (V3) | Advanced Captcha (V2) (Old) | Create Table From Excel (Lite) | Check Conection | Ubot Enter License | Auto Free Memory
- Working hours GMT+7. i regret sometimes the answer is delayed due to health problems.


#6 orbital

orbital

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 213 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:4Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 18 June 2013 - 07:57 PM

any chance of adding image conversion to the plugin? so png to gif, jpg to png, etc..?



#7 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4844 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 19 June 2013 - 07:33 AM

yes im looking into other features to add to the plugin still..



#8 orbital

orbital

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 213 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:4Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 19 June 2013 - 06:16 PM

sounds great T.J.



#9 Macster (UBotter Labs)

Macster (UBotter Labs)

    UBotter Staff

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • Locationwww.ubotter.com
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 21 June 2013 - 01:45 AM

Howdy DEV, looking to acquire another great plugin from you :)

 

Can you please edit the initial post and give details on what image types (.png, gif, bmp...) does the plugin support to watermark and what image types for the watermarks itself !? thanks.

 

Also would be great to have features to re-size and maybe to convert to between formats or even to bash64 :)


UBotter Labs UNLEASHED Licensing from €9 / Month

 

UbotLocker UNLEASHED Complete Protection from €47 includes 1 Year UBotter Labs Bronze Pack

 

Losers always talk about giving their best; Winners go home and take the prom queen.


#10 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4844 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 21 June 2013 - 06:38 AM

edited

Works with jpg, and png files.   Saves to png file format.

 

 

I plan to expand this more as well.



#11 Macster (UBotter Labs)

Macster (UBotter Labs)

    UBotter Staff

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • Locationwww.ubotter.com
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 21 June 2013 - 10:58 AM

ok... got it :) looking forward to updates and features.


UBotter Labs UNLEASHED Licensing from €9 / Month

 

UbotLocker UNLEASHED Complete Protection from €47 includes 1 Year UBotter Labs Bronze Pack

 

Losers always talk about giving their best; Winners go home and take the prom queen.


#12 dankass

dankass

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 286 posts
  • LocationUnited States
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 12 July 2013 - 01:45 PM

The only thing that's been holding me back on buying this is knowing the compression wasn't working... have you added that yet?



#13 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4844 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 12 July 2013 - 02:27 PM

No compression hasn't been added

#14 Ptrick125

Ptrick125

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • LocationNear Austin, Texas
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Professional Edition

Posted 11 August 2013 - 07:11 PM

Is it possible to have the bot add $randomtext as the watermark? Can it do spintax? (I guess if it supports one,it would support the other)



#15 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4844 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 12 August 2013 - 06:52 AM

should just use that as part of the save to name and shouldnt be a problem.



#16 Ptrick125

Ptrick125

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • LocationNear Austin, Texas
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Professional Edition

Posted 14 September 2013 - 08:59 PM

With this plugin is it possible to take a 420x420 image and literally cut off 20 pixels off of the bottom? (Crop)



#17 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4844 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 15 September 2013 - 06:24 AM

it doesn't have a crop option.   ill think about adding that in there.



#18 Ptrick125

Ptrick125

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • LocationNear Austin, Texas
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Professional Edition

Posted 21 September 2013 - 05:24 PM

Does it re-size based on percentage or by width/height dimensions?



#19 krazylary

krazylary

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 46 posts
  • LocationNULL Opcode
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 21 January 2016 - 11:59 AM

The plugin still work? 



#20 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4844 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 21 January 2016 - 07:40 PM

yes this type of plugin does not require update for its specified functionality






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users