Jump to content



Photo

[Free] - Auto Update Plugin


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#1 Bot-Factory (Dan)

Bot-Factory (Dan)

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3101 posts
  • LocationEurope/Germany
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 26 September 2015 - 08:45 AM

Automatically Update Your Compiled Bots

 

 

This FREE Plugin will allow you to add an AutoUpdate Feature to your Bots for FREE.

 

 

Please watch the Demo Video below.

videoplaceholder.jpg

 

 

To get the plugin, you have to signup to my newsletter.
The download link will be distributed after you confirm the newsletter registration.

 

All updates and additional information's will be sent via that newsletter as well.


I will not send you any useless nonsense, or promote millions of useless products!
 

 

>>Click Here To Get The FREE Plugin<<


Signature-JPG.jpg


#2 addy196

addy196

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 59 posts
  • LocationLondon
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 26 September 2015 - 10:51 AM

Got my Download link just now.. thanx Dan Very nice plugin, Good work , Keep it up

cheers.



#3 Bot-Factory (Dan)

Bot-Factory (Dan)

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3101 posts
  • LocationEurope/Germany
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 27 September 2015 - 08:55 AM

Would be great if someone who tested the plugin already could post some feedback here.

Is everything working for you? Anything not 100% clear? 

Kindest regards

Dan


Signature-JPG.jpg


#4 cүвεя_נυηкιε

cүвεя_נυηкιε

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 520 posts
  • LocationRight behind you !
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 01 October 2015 - 02:10 PM

Nice share Dan, 

 

I usually use a similar method to push out updates that dont use ubotlocker,

but this will certainly make life just that little bit easier and reduce code ... win win :)

 

 

just downloading now so will certainly leave a some feedback once i get around to implementing 

 

 

Thanks

CJ


6S5zncI.jpg


#5 memyselfmike

memyselfmike

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 07 October 2015 - 07:36 AM

Nice one Dan - I literally just sat down to code exactly this when I saw this thread... perfect timing :-)



#6 Vernon

Vernon

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 59 posts
  • LocationSouth Africa, Upington
  • OS:Windows 7
  • Total Memory:4Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 08 October 2015 - 04:14 AM

Hi Dan 

Brother thank you. This is just want I needed. You saved me 1 hour of email work. The project which I am busy with require the updates. Because on this specific project I don't use Meter's License System. The emails that I use to send out was about an hours work. Keep up the good work and thank you again Dan.

 

Regards

 

Vernon



#7 memyselfmike

memyselfmike

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 08 October 2015 - 10:21 AM

Hey Dan - quick update... I've tried implementing this but its causing some weird behaviour in my bots

 

When I enable the plugin all is fine until I either compile or save and relaunch ubot. At the at point 3 weird empty tabs appear next to the 3 that should be in the project.

 

When I click on the I get an error alert about a script with this name already existing.

 

If I then disable to plugin and reload ubot the phantom tabs are gone.

 

Any ideas - I have various other plugins installed I wondered if could be a conflict??



#8 Evernano

Evernano

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 74 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 08 October 2015 - 11:41 AM

Thanks Dan! great work



#9 oricoun

oricoun

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 56 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:2Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Professional Edition

Posted 09 October 2015 - 07:09 AM

Nice share, but this doent not work on ubot.4, right?

It doesnt even want to load as a plugin, tried even with Ubot launcher from Helloinsomnia.



#10 Bot-Factory (Dan)

Bot-Factory (Dan)

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3101 posts
  • LocationEurope/Germany
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 09 October 2015 - 08:18 AM

Nice share, but this doent not work on ubot.4, right?

It doesnt even want to load as a plugin, tried even with Ubot launcher from Helloinsomnia.

 

I don't know. I'm not using V4 anymore.

 

Dan


Signature-JPG.jpg


#11 giganut

giganut

    softwareautomation.org

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 535 posts
  • LocationLost In Space!
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:4Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 09 October 2015 - 08:27 AM

Very nice, donwloading it now. TY :)


softwareautomation-banner.png


#12 Code Docta (Nick C.)

Code Docta (Nick C.)

    Member for Hire

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 1458 posts
  • LocationIn a Python or UBot IDE or ubotdocta.com
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2015 - 10:47 PM

Thanks Dan! You da Man!


UBot Expert Tutorials Store

 

ubot-docta-header-ubot-expert-store.png

 

Python and UBot expert tutorials and documentation


#13 memyselfmike

memyselfmike

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 12 October 2015 - 12:27 AM

Hey Dan - quick update... I've tried implementing this but its causing some weird behaviour in my bots

 

When I enable the plugin all is fine until I either compile or save and relaunch ubot. At the at point 3 weird empty tabs appear next to the 3 that should be in the project.

 

When I click on the I get an error alert about a script with this name already existing.

 

If I then disable to plugin and reload ubot the phantom tabs are gone.

 

Any ideas - I have various other plugins installed I wondered if could be a conflict??

 

Did you have any thoughts on this Dan? Be happy to pay to get this working as will have to crack on and code it myself if not...



#14 Bot-Factory (Dan)

Bot-Factory (Dan)

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3101 posts
  • LocationEurope/Germany
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 12 October 2015 - 03:34 AM

Did you have any thoughts on this Dan? Be happy to pay to get this working as will have to crack on and code it myself if not...

 

Not really. never saw this behavior. And the plugin is not changing anything with UBot Studio at all. It's only executing when it's executed in a compiled bot.

Do you use Ubot V5.8.5? There are a couple of plugins who alter the behavior and look of Ubot Studio itself. 
Might be related to them? But really nothing I could think of in the update plugin. 

 

Dan


Signature-JPG.jpg


#15 memyselfmike

memyselfmike

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 12 October 2015 - 08:05 AM

Yes I'm on 5.85 - stranger still if I save and reopen again I get another set of phantom tabs on top of the others.

 

I'll try working through the other plugins I have installed and see if I can isolate how it's occurring



#16 memyselfmike

memyselfmike

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 12 October 2015 - 10:01 AM

Ok Ignore me - I rebuilt the file pasting the code in and recompiled and its now working right - no weird tabs in ubot on reload either

 

Have to chalk it up to some microsoft vs ubot weirdness I guess!

 

Once again thanks for the plugin Dan and thanks for responding too :-)



#17 memyselfmike

memyselfmike

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 22 October 2015 - 10:12 AM

Another update -  the phantom tabs problem came back and is really strange how it happens. It turns out the plugin this conflicts with is Pash's "Advanced uBot" - is anyone else able to recreate this or Dan any further ideas what it might be?

 

Cheers

 

Mike



#18 Bot-Factory (Dan)

Bot-Factory (Dan)

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3101 posts
  • LocationEurope/Germany
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 22 October 2015 - 11:43 AM

Another update -  the phantom tabs problem came back and is really strange how it happens. It turns out the plugin this conflicts with is Pash's "Advanced uBot" - is anyone else able to recreate this or Dan any further ideas what it might be?

 

Cheers

 

Mike

No, I have no idea. And the plugin isn't doing anything at all with the ubot UI. And it's also not using any 3rd Party library or anything.

There is nothing I can do to fix that in the update plugin. Please talk to Pash. Maybe he has a newer version available as well? I know he updated some of his stuff recently.

You can also try to disable his UI modifications. If I remember correctly one of his plugins was able to change the UBot interface itself. 

Dan


Signature-JPG.jpg


#19 memyselfmike

memyselfmike

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 22 October 2015 - 11:59 AM

No worries thanks again Dan - I actually think ubot is just getting confused somehow which is half the problem



#20 tripros

tripros

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 150 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 26 October 2015 - 07:27 PM

Thanks for this Dan, what a great resource for our bots. Added it to one of our bots and keep getting an error that the updater.exe has stopped running right after I select to update the bot from the update notice screen. Runs fine silently and runs fine if there is no update available. I've included the updater.exe file in the app folder as per instructions and confirmed that it is in there.

 

Any ideas?

Thanks!

Mark






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users