Jump to content
UBot Underground

[SELL] HTTP POST plugin + Crazy Bonuses Inside


Recommended Posts

I just started having an issue with the plugin.  Whenever I try to use it I get a script error: "The given key was not present in the dictionary."

 

I tried restarting Ubot, disabling and re-enabling the plugin and disabling all other plugins, to no avail.

 

Here's a screenshot for you: http://prntscr.com/afccvv

 

Any ideas?

Link to post
Share on other sites
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

If you Ever Want to create bots that run 100x faster and smoother than your actual bots , then read this page !   Post data on the background without having to run your browser , integrate unlimited

New update with couple of fixes and improvements ! *Added a small command : http basic mode to allow you to run http get and http post on basic mode(a mode i created myself from the primitive socket

Hello guys Its been a while since i released an update 2.0 Update: -added new function scrape list that will replace list scraper command with new regex and few fixes ! -added new function soap req

Posted Images

It looks possible you are using custom string inside of a function not designed for this. Remove User Agent function and just use the string.

 

I tried a string in the function and got your error.

CD

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Thanks man. I stepped away for a bit and figured out the issue not two minutes before you posted. I hadn't had a chance to return here to comment yet.

 

I hadn't realized you couldn't do that though. Is there any way to add custom user agents to the plugin's native list?

Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...

Http Post Plugin Update 2.6.0 Log :

  • Fixed issue where Accept-Language header is not being set
  • Fixed issue where Accept-Charset header is not being set
  • Fixed issue where Keep-alive header is not being set
  • added http add cookie command (Paid update requested by Pascal Bourreau)
  • added http get all cookies function (Paid update requested by Pascal Bourreau)
  • added http get cookie function (Paid update requested by Pascal Bourreau)

If you didn’t get the update by email open a support ticket here : https://ubotplugins.freshdesk.com/

Link to post
Share on other sites

 

Http Post Plugin Update 2.6.0 Log :

  • Fixed issue where Accept-Language header is not being set
  • Fixed issue where Accept-Charset header is not being set
  • Fixed issue where Keep-alive header is not being set
  • added http add cookie command (Paid update requested by Pascal Bourreau)
  • added http get all cookies function (Paid update requested by Pascal Bourreau)
  • added http get cookie function (Paid update requested by Pascal Bourreau)

If you didn’t get the update by email open a support ticket here : https://ubotplugins.freshdesk.com/

 

Hey Aymen, serialize/deserialize doesnt work on ubot5.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

can you please share me the amazon customer login script

BUG:

 

Http Plugin V2.5.1  has a bug if a cookie string is using " at the beginning and end of the cookie string.

The last " is not submitted.

 

 

Original Cookie Header (Browser)

cookieheader1.JPG

 

 

Cookie Header via HTTP Plugin

cookieheader2.JPG

 

 

 

This happens with Cookie Container Mode Basic and Advanced. 

And the cookie string is set correctly when I tried it with Basic mode:

 

I deleted the other cookies from the cookies string example to keep it simple in this post! In my script all of the cookies are included of course!

plugin command("HTTP post.dll""http cookies string""sess-at-acbde=\"pelx76AQE3MJgF424GEluR3XJmegeBqXUEcr5sWkTRk=\"")

 

 

It would be great if that could be fixed.

 

That's the reason why logins to certain sites (Amazon Buyer central) fails.

 

PM me if you need a script and login details to test it.

 

 

Thanks in advance for your help

Dan

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

aymen,

 

when i see the bonus package(doc and sample code) is outdated, so can you share to me your latest tutorial or document please.

 

or if anyone have the latest doc how to use http post plugin please share to me.

 

thx all.

Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Multi part post "=" problem

 

valuename = code

value = xhs6=ewr

 

post data,

 

code=xhs6=ewr

 

http://image.prntscr.com/image/0b879e240a2f4fe4b52544be3e4e0534.png

 

Help me?

Thank you.

Link to post
Share on other sites

Hi,

 

In the HTTP get, the proxy holder won't pick up the colon and port.Example in parentheses  111.222.33(:8080)

 

Thanks.

If anyone wondering, Using saved txt files from "ScrapeBox" seems to interfere with proxies. Clean the files before adding to Ubot. That was my problem.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

aymen,

 

this plugin support for authorization header? i try to connect dropbox api and in that documentation, i have to set authorization header. 

this is my code:

plugin command("HTTP post.dll", "http set headers", "Authorization", "Bearer <token>")
set(#dropbox,$plugin function("HTTP post.dll", "$http post", "https://api.dropboxapi.com/2/auth/token/revoke", "", $plugin function("HTTP post.dll", "$http useragent string", "Firefox 27.0 Win7 64-bit"), "", "", ""),"Global")

the result is 400 Bad Request.

 

can you or somebody help me please. i have search the solution all day but i'm stuck with it.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

aymen,

 

is http set header still working well?

 

today i use http set header to login to wordpress and when i see with fiddler. the header not work..

 

this is my code:

plugin command("HTTP post.dll", "http set headers", "Cookie", "PHPSESSID=lubkq31cvh9clt65pv*****; wordpress_test_cookie=WP+Cookie+check")
set(#LoginWPPost,$plugin function("HTTP post.dll", "$http post", "http://***.com/wp-login.php", "log=***&pwd=*****&wp-submit=Log+Masuk&redirect_to=http%3A%2F%2F***.com%2Fwp-admin%2F&testcookie=1", $plugin function("HTTP post.dll", "$http useragent string", "Firefox 27.0 Win7 64-bit"), "http://***.com/wp-login.php", "", ""),"Global")

and you can see the fiddler result:

post-28951-0-84959900-1472393697_thumb.png

 

see, the header not show in fiddler result.

 

please fixing this ... i really need this feature for my project.

 

thx.

 

Link to post
Share on other sites

aymen,

 

is http set header still working well?

 

today i use http set header to login to wordpress and when i see with fiddler. the header not work..

 

this is my code:

plugin command("HTTP post.dll", "http set headers", "Cookie", "PHPSESSID=lubkq31cvh9clt65pv*****; wordpress_test_cookie=WP+Cookie+check")
set(#LoginWPPost,$plugin function("HTTP post.dll", "$http post", "http://***.com/wp-login.php", "log=***&pwd=*****&wp-submit=Log+Masuk&redirect_to=http%3A%2F%2F***.com%2Fwp-admin%2F&testcookie=1", $plugin function("HTTP post.dll", "$http useragent string", "Firefox 27.0 Win7 64-bit"), "http://***.com/wp-login.php", "", ""),"Global")

and you can see the fiddler result:

attachicon.gifset header http post not work.png

 

see, the header not show in fiddler result.

 

please fixing this ... i really need this feature for my project.

 

thx.

 

Cookies are not managed via the header command. There are special cookie commands and functions in the plugin.

Please take a look at all the different options.

 

Example:

plugin command("HTTP post.dll", "http cookies string", "")

plugin command("HTTP post.dll", "http add cookie", "", "", "", "", "")

 

cheers

Dan

Link to post
Share on other sites

Cookies are not managed via the header command. There are special cookie commands and functions in the plugin.

Please take a look at all the different options.

 

Example:

plugin command("HTTP post.dll", "http cookies string", "")

plugin command("HTTP post.dll", "http add cookie", "", "", "", "", "")

 

cheers

Dan

 

dan, thx for your reply.

 

i have try the options but still not work. the result in fiddler is same. the cookie:***** is not show

do you have another suggestion?

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hi,

 

Multi part post "=" problem

 

valuename = code

value = xhs6=ewr

 

post data,

 

code=xhs6=ewr

 

http://image.prntscr.com/image/0b879e240a2f4fe4b52544be3e4e0534.png

 

Help me?

Thank you.

I'm having this same issue as well.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

hi aymen,

 

xpath parser is not working now. can you check and fixing please?

 

this is my script:

set(#HttpDetailProduct,$plugin function("HTTP post.dll", "$http get", "https://www.tokopedia.com/f-a-store89/tas-selempang-tas-paha-tas-pinggang-pria-1btc-150", $plugin function("HTTP post.dll", "$http useragent string", "Chrome 32.0 Win7 64-bit"), "https://www.tokopedia.com", "", ""),"Global")
alert($plugin function("HTTP post.dll", "$xpath exists", #HttpDetailProduct, "//span[@itemprop=\'price\']"))
alert($plugin function("HTTP post.dll", "$xpath parser", #HttpDetailProduct, "//span[@itemprop=\'price\']", "innerText", "HTML"))

note: my HTTP POST plugin version is 2.6.0.0

Edited by flying_dutchman
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

hi aymen,

 

xpath parser is not working now. can you check and fixing please?

 

this is my script:

set(#HttpDetailProduct,$plugin function("HTTP post.dll", "$http get", "https://www.tokopedia.com/f-a-store89/tas-selempang-tas-paha-tas-pinggang-pria-1btc-150", $plugin function("HTTP post.dll", "$http useragent string", "Chrome 32.0 Win7 64-bit"), "https://www.tokopedia.com", "", ""),"Global")
alert($plugin function("HTTP post.dll", "$xpath exists", #HttpDetailProduct, "//span[@itemprop=\'price\']"))
alert($plugin function("HTTP post.dll", "$xpath parser", #HttpDetailProduct, "//span[@itemprop=\'price\']", "innerText", "HTML"))

note: my HTTP POST plugin version is 2.6.0.0

 

I think it's more related to the HTTPS Site. The current version doesn't support all the latest SSL algorythms.

So you should check if the html data is really downloaded and available in that variable.

 

You can also use Fiddler to trace the http request and check if there are any errors.

 

PS: Aymen has a fix for that SSL issue already. BUt I'm not sure if he made it available to everyone already.

 

Regards

Dan

Link to post
Share on other sites

Is that the same package as the paid video tutorials we paid? Any reason why you make it free?

Yes, that's the old Http Plugin Tutorials Series. There are many reasons why I'm doing this, but I don't want to share my business decisions publicly.

But you can always email me or send a support ticket if you have specific questions and want to discuss something.

 

Thanks a lot for your understanding.

 

Kindest regards

Dan

Link to post
Share on other sites

Yes, that's the old Http Plugin Tutorials Series. There are many reasons why I'm doing this, but I don't want to share my business decisions publicly.

But you can always email me or send a support ticket if you have specific questions and want to discuss something.

 

Thanks a lot for your understanding.

 

Kindest regards

Dan

 

I am asking because previously we are paying for that. Sometimes it feels strange :)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

having an issue with the "Regex to list" function...

 

This regex is fine:

([a-zA-Z0-9]){16}

 

parses as should, pulls the info i need off the page, BUT i need it to  only pick up the  16 digit string ({16}) IF it has no whitespaces in the grouping.

 

so i tried using

([a-zA-Z0-9\S]){16}

 

which after i hit the "OK" button to stop editing, it becomes

"([a-zA-Z0-9\S])\{16\}"

 

as you can see, there are several "\" that insert themselves into the forumla once OK'd.  I tried doing it in the code view mode, but  ran into a plugin error.  It wont seem to accept the code I want it to without inserting a bunch of \ into it.

 

I've tried wrapping  the string manually in quotations, as well as used the uBot built in quotation wrappers to no avail.  help?

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

×
×
  • Create New...