Jump to content



Photo

Gettng Detected By Amazon Http Request


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 cob007

cob007

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 289 posts
  • OS:Windows 7
  • Total Memory:2Gb
  • Framework:v3.5
  • License:Developer Edition

Posted 05 January 2020 - 01:23 PM

For the last one week or 2 weeks i was sending http request to kindle using following command

 

set(#_httpRequestSingleReview,$plugin function("HeopasCustom.dll", "$Heopas HTTP Get", "https://www.amazon.c..._reviews_only","", "", "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:66.0) Gecko/20100101 Firefox/66.0", "", ""),"Global")

 

I never got detected but it looks like my IP got banned and requests are gettinf detected s u see in the response it is asking to solve captcha

 

what to do in such  a case and to hide httpp requests in future

 

 

   <div class="a-box a-alert a-alert-info a-spacing-base">
            <div class="a-box-inner">
                <i class="a-icon a-icon-alert"></i>
                <h4>Enter the characters you see below</h4>
                <p class="a-last">Sorry, we just need to make sure you're not a robot. For best results, please make sure your browser is accepting cookies.</p>
                </div>

<!--
        To discuss automated access to Amazon data please contact api-services-support@amazon.com.
        For information about migrating to our APIs refer to our Marketplace APIs at https://developer.am...com/ref=rm_c_sv, or our Product Advertising API at https://affiliate-pr...tml/ref=rm_c_ac for advertising use cases.
-->

    </script>



#2 mongo71

mongo71

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:4Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 07 January 2020 - 08:43 PM

Use multilogin



#3 HelloInsomnia

HelloInsomnia

    Advanced Member

  • Moderators
  • 3259 posts
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 08 January 2020 - 11:01 AM

That request is working for me, so in this case it may just be your ip and not the code itself. Try using some proxies.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users