Jump to content



juno's Content

There have been 8 items by juno (Search limited from 17-October 18)


By content type

See this member's

Sort by                Order  

#136621 Any Special Handling Of Https?

Posted by juno on 28 November 2018 - 10:11 PM in General Discussion

I did try that. The options were Chrome21 and Chrome67 I believe but nothing happened other than the address bar twitching side to side every time I tried rerunning that part of the script or hitting the refresh icon.




#136618 Any Special Handling Of Https?

Posted by juno on 28 November 2018 - 07:14 PM in General Discussion

I've been scraping a site for probably 2 years now and I just noticed today the URL changed to https. Is there something they might be doing to keep my bot from navigating to that url? When I call it the built in browser stays on the default Ubot page. It refuses to load the html.  This is happening in uncompiled mode.

 

I'm running the latest version 6.04 Developer Edition




#136617 Compiled Bot Will Not Launch On Windows 2016 Server

Posted by juno on 28 November 2018 - 07:10 PM in General Discussion

Tried all of these on a 2016 server and a 2012. There must be something in the configuration that AWS and Azure do to their images that's causing the problem. I can launch the compiled bot just find on my Windows 10 machine.




#136610 Compiled Bot Will Not Launch On Windows 2016 Server

Posted by juno on 28 November 2018 - 11:39 AM in General Discussion

That's a problem for me considering my EC2 image is a brand new clean copy of Windows running in the AWS cloud.  Has there been any cases of successfully running compiled bots on VPS cloud servers like Azure or AWS?




#136608 Compiled Bot Will Not Launch On Windows 2016 Server

Posted by juno on 28 November 2018 - 06:32 AM in General Discussion

Update: I have tried the solution here but there was no change in this.

http://network.ubots...uck-on-loading/




#136607 Compiled Bot Will Not Launch On Windows 2016 Server

Posted by juno on 28 November 2018 - 05:48 AM in General Discussion

Using an AWS EC2 image (Windows Server 2016) to run a compiled bot (most current version of Ubot) and the GUI never comes up despite running as administrator or changing the executable compatibility settings. When you look in running programs it shows using 0% cpu and "Loading..." (screenshot attached).

 

When checking the Windows event logs it shows event ID: 1002 Source: Application hang. It also states "The program my_compiled_bot.exe version 4.0.0.0 stopped interacting with Windows and was closed."

 

I can launch a lot of these and the task manager will show each one of these as a list as they all keep hanging.

 

Any ideas how to troubleshoot this?  

 

ubot_loading.png




#133032 Explode Table Rows For Sql Insert

Posted by juno on 29 January 2018 - 02:32 PM in Scripting

Thanks so much Code Docta! One question: If I already have the data in a table form from scraping and html table, why would I need to do these steps where I write it to a file just to read it back into a table again?

 

save to file("{$special folder("Desktop")}\\test-data.csv","r1,cell 2,cell 3,cell 4,cell 5
r2,cell 2,cell 3,cell 4,cell 5")
comment("INSERT INTO db_table (col1, col2, col3, col4, col5) VALUES (\'cell1\', \'cell2\', \'cell3\', \'cell4\', \'cell5\')")
clear table(&goes into DB)
create table from file("{$special folder("Desktop")}\\test-data.csv",&goes into DB)






#133017 Explode Table Rows For Sql Insert

Posted by juno on 27 January 2018 - 09:08 PM in Scripting

I have scraped an html table with as many as 100 rows with 5 columns. Practically everything I have been trying treats the entire table as one variable. For instance, I'm able to write the table to a file.

 

What I want to be able to do is loop through each row, one by one and explode out the row to 5 variables: cell1, cell2, cell3, cell4, cell5.

 

I then want to use these (while still remaining in the loop for this row) in a SQL query:

INSERT INTO db_table (col1, col2, col3, col4, col5) VALUES ('cell1', 'cell2', 'cell3', 'cell4', 'cell5')

 

Seems very simple but I can't quite make this happen in Ubot. How do you break up (or explode) table rows out into variables like that?

 

Thanks.