Jump to content



juno

Member Since 05 Oct 2017
Offline Last Active Dec 03 2018 07:09 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Any Special Handling Of Https?

28 November 2018 - 10:11 PM

I did try that. The options were Chrome21 and Chrome67 I believe but nothing happened other than the address bar twitching side to side every time I tried rerunning that part of the script or hitting the refresh icon.


In Topic: Compiled Bot Will Not Launch On Windows 2016 Server

28 November 2018 - 07:10 PM

Tried all of these on a 2016 server and a 2012. There must be something in the configuration that AWS and Azure do to their images that's causing the problem. I can launch the compiled bot just find on my Windows 10 machine.


In Topic: Compiled Bot Will Not Launch On Windows 2016 Server

28 November 2018 - 11:39 AM

That's a problem for me considering my EC2 image is a brand new clean copy of Windows running in the AWS cloud.  Has there been any cases of successfully running compiled bots on VPS cloud servers like Azure or AWS?


In Topic: Compiled Bot Will Not Launch On Windows 2016 Server

28 November 2018 - 06:32 AM

Update: I have tried the solution here but there was no change in this.

http://network.ubots...uck-on-loading/


In Topic: Explode Table Rows For Sql Insert

29 January 2018 - 02:32 PM

Thanks so much Code Docta! One question: If I already have the data in a table form from scraping and html table, why would I need to do these steps where I write it to a file just to read it back into a table again?

 

save to file("{$special folder("Desktop")}\\test-data.csv","r1,cell 2,cell 3,cell 4,cell 5
r2,cell 2,cell 3,cell 4,cell 5")
comment("INSERT INTO db_table (col1, col2, col3, col4, col5) VALUES (\'cell1\', \'cell2\', \'cell3\', \'cell4\', \'cell5\')")
clear table(&goes into DB)
create table from file("{$special folder("Desktop")}\\test-data.csv",&goes into DB)