Jump to content



Photo

We've Detected You're Using An Older Version Of Chrome.


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Pazman

Pazman

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 108 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 08 May 2020 - 12:05 PM

OK so I am creating a bot where I need to be logged into gmail but when I try to I get this:

 

Couldn't sign you in

Top of Form

This browser or app may not be secure. Learn more

Try using a different browser. If you’re already using a supported browser, you can refresh your screen and try again to sign in.

 

The browser also says this:

We've detected you're using an older version of Chrome.

We've detected you're using an older version of Chrome.

 

Aside from exbrowser, how do I get around this?

 

Thanks

 



#2 totolcs

totolcs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • LocationBangladesh
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 08 May 2020 - 12:14 PM

Try using latest user agent list...

 

Latest chrome agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.138 Safari/537.36

 

 

   Latest Firefox agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:76.0) Gecko/20100101 Firefox/76.0      

 

 

 

 

 

 

They should be working...



#3 Pazman

Pazman

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 108 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 08 May 2020 - 01:37 PM

Thanks

 

Can I ask, how do I do that?

 

I see the "set user agent" but not all the options you referenced. And the "set user agent", did not work.

 

Please advise.



#4 ATuringtest

ATuringtest

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 posts
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 08 May 2020 - 03:14 PM

Just put the whole user agent string in the user agent box : Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.138 Safari/537.36



#5 Kreatus (Ubot Ninja)

Kreatus (Ubot Ninja)

    Custombotsolutions.com

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3237 posts
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 08 May 2020 - 04:51 PM

Here's a workaround.

 

Try to go to website that offers google login like stackoverflow.com then login there via google account.

After login in go back to gmail and you should be logged in.

 

All credits to heopas. I got it from him.



#6 hare ram

hare ram

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 posts
  • LocationNew Delhi
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Professional Edition

Posted 08 May 2020 - 10:33 PM

Here's a workaround.

 

Try to go to website that offers google login like stackoverflow.com then login there via google account.

After login in go back to gmail and you should be login.

 

All credits to heopas. I got it from him.

Yes this works i am using this method since one month..



#7 Pazman

Pazman

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 108 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 10 May 2020 - 10:27 PM

Ok thanks guys but for some reason none of this works for me...

 

I set the user agent to: Chrome/81.0.4044.138

 

And it did not work.

 

ALSO, when I attempted to login into stackoverflow.com via my gmail account, I had the same exact issue still:

 

Couldn't sign you in

Top of Form

This browser or app may not be secure. Learn more

Try using a different browser. If you’re already using a supported browser, you can refresh your screen and try again to sign in.

 

The browser also says this:

We've detected you're using an older version of Chrome.

 

Any other suggestions?

 

I appreciate it.



#8 webpro

webpro

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 768 posts
  • LocationQuebec
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 24 May 2020 - 05:51 AM

Same stuff here! Not working either at stackoverflow.com Arghhhhhh

set user agent("Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.138 Safari/537.36")
clear cookies

This browser or this app may not be secure. Try using a different browser






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users