Jump to content



Photo

[SELL] Ubot Plugin - List/CSV Editable Grids and Extended Features


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#1 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4679 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 08:55 AM

CSV%20LIST%20Grid%20Plugin%20update%2011

 

Update 10/13/2013

-Added option to edit Grid window titles

-Added Ok button in grid windows

-Changed all functions to allow for entering raw text, &table, %list for data stead of variable name

-Fixed bug in CSV grid where if a column header contained a comma it would cause the grid to crash

 

Update 11/3/2013

-Added 6 new features as shown above

  • Find and Replace in List
  • Add New Row to Table no grid
  • Replace in Row No Grid
  • Replace in Column No Grid
  • Add New Row to Table with Grid
  • Insert Column to Table with Grid

-Added ability to be read only and no edit features shown in grid views

-Added ability to change grid view window title


Web Automation Bots, and Ubot Plugins @ BotGuru.net Want a Custom bot? click here or Email me

ForumBanner.png

21 PLUGINS ABSOLUTELY FREE 100s for commands and functions
 


#2 Macster (UBotter Labs)

Macster (UBotter Labs)

    UBotter Staff

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 727 posts
  • Locationwww.ubotter.com
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 08:58 AM

wow, nice one TJ. finally a missing piece from my puzzle :)


UBotter Labs UNLEASHED Licensing from €9 / Month

 

UbotLocker UNLEASHED Complete Protection from €97 includes 1 Year UBotter Labs Bronze Pack

 

Losers always talk about giving their best; Winners go home and take the prom queen.


#3 Bliss

Bliss

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 590 posts
  • LocationUK
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 09:04 AM

Now this is one bit of kit that would of made my life so much easier when i wrote wpmastercontrol.  The trouble it took me to do just this, the time!!!

 

Nice one TJ!!

 

 

I have had a copy of this also to play with for a day or so, and i got to say its soooo clean, and simple to use.. It works a treat.

 

Now you can let your clients edit their own data on screen, no more having to make textboxes or listboxes etc as it just displays the data ready for them to edit (or not if you want).

 

 

TJ includes some nice and easy source examples to follow also to get you started.

 

I know from now on this is going to be used alot in my bots..  such a time saver!

 

 

In my book this is one that will sure be handy for people as its functions give endless scenarios we can use it in.

 

Jump on it quick before he realizes its at a crazy price for what it does and the time it saves!


WPMasterControl-45Off.png


#4 rocket976

rocket976

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 574 posts
  • OS:Windows 7
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 09:06 AM

Looking forward to finishing up some of those projects that have been on hold! Thanks!



#5 UBotBuddy

UBotBuddy

    UBot Studio Training

  • ADMIN
  • 3522 posts
  • LocationVirginia
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 09:08 AM

This is exactly what has been needed for quite sometime.

Since using this plugin I can now go beyond the limitations of a simple CSV table appearance.  Now my data looks like it is in an actual spreadsheet.

Since getting and installing this plugin.  I have had a blast pushing my old table bots into a new look.

Thanks TJ!


UBot Training for FREE! Yes, that is correct!

#6 Bliss

Bliss

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 590 posts
  • LocationUK
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 09:24 AM

...

Since getting and installing this plugin.  I have had a blast pushing my old table bots into a new look.

Thanks TJ!

 

+1 on that!


WPMasterControl-45Off.png


#7 Kreatus (Ubot Ninja)

Kreatus (Ubot Ninja)

    Custombotsolutions.com

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3193 posts
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 09:25 AM

Wow. Definitely getting this..

Just one question. Is this possible to attach on the main UI without the popup window to see the grid?

 

Thanks



#8 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4679 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 09:33 AM

Wow. Definitely getting this..

Just one question. Is this possible to attach on the main UI without the popup window to see the grid?

 

Thanks

 

unfortunately not, since it is a separate form within the software by way of the plugin.

 

There is no UI extension directly for making plugins yet, same with the browser itself.  Till those are made available making it a grid view as a UI item wouldn't be possible without using a button to cause the popup grid


Web Automation Bots, and Ubot Plugins @ BotGuru.net Want a Custom bot? click here or Email me

ForumBanner.png

21 PLUGINS ABSOLUTELY FREE 100s for commands and functions
 


#9 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4679 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 09:34 AM

Thanks for the feedback as well everyone...


Web Automation Bots, and Ubot Plugins @ BotGuru.net Want a Custom bot? click here or Email me

ForumBanner.png

21 PLUGINS ABSOLUTELY FREE 100s for commands and functions
 


#10 Kreatus (Ubot Ninja)

Kreatus (Ubot Ninja)

    Custombotsolutions.com

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3193 posts
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 10:04 AM

unfortunately not, since it is a separate form within the software by way of the plugin.

 

There is no UI extension directly for making plugins yet, same with the browser itself.  Till those are made available making it a grid view as a UI item wouldn't be possible without using a button to cause the popup grid

 

Ok no problem. I just purchased it. :)



#11 Aymen

Aymen

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 1362 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:4Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 11:19 AM

I got my hands on it , and this is definitely a great plugin !

makes managing CSV files a freeze!

Definitely gives your bot a professional touch!

Nice one TJ!


★★★List Of Killer Ubot Plugins★★★

 

Need Support ? Submit a support ticket here

 

Refund Policy is Clear : No Refunds on all Ubot Plugins


#12 kev123

kev123

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 739 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 12:06 PM

this looks great i'll grab this later I think.



#13 Kreatus (Ubot Ninja)

Kreatus (Ubot Ninja)

    Custombotsolutions.com

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3193 posts
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 06:11 PM

Just a heads up tj. The plugin doesnt work on ubot5.



#14 Sanjeev

Sanjeev

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 361 posts
  • LocationIndia, Mumbai
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 11 October 2013 - 11:19 PM

Could we have some real world examples of this plugin's Usage Please?

 

One feature I would like to see is - the ability to insert/replace  data into tables...


upad%20ninja%20banner2.png


#15 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4679 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 12 October 2013 - 06:49 AM

replace,insert to table is on the to do list.  it was expensive to build thus far, have to make back part of the investment to add in the next group of features.

 

which are mentioned at the bottom of the sales image, and on the sales page

 

 

 

there are example files that come with it, and just have to think about the life examples that this could be used for.

 

 

 

===============

 

 

 

checking v5, and getting with Jason in regards to it working in v5


Web Automation Bots, and Ubot Plugins @ BotGuru.net Want a Custom bot? click here or Email me

ForumBanner.png

21 PLUGINS ABSOLUTELY FREE 100s for commands and functions
 


#16 kev123

kev123

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 739 posts
  • OS:Windows 8
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v3.5 & v4.0
  • License:Developer Edition

Posted 12 October 2013 - 07:34 AM

Liking it so far the ability to rename window and disable the delete column or row buttons and rename the buttons would be ace. Adding css would be good as well. Good plugin a must for anyone who hasnt bought it yet

#17 Kreatus (Ubot Ninja)

Kreatus (Ubot Ninja)

    Custombotsolutions.com

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 3193 posts
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:More Than 9Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 12 October 2013 - 07:39 AM

Suggestion for the next update:

 

A "Save" or "OK" button on the grid window would be great addition as well.

Or make it as an option to put your own buttons would be better.

 

I noticed that it doesnt get updated real time when the bot is running..

For example when the bot is scraping in the background and the grid window is open.

Its better if its get updated real time while the bot is running..



#18 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4679 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 12 October 2013 - 08:20 AM

it wouldnt really be able to update in real time since its like any other command or function in ubot it has to be called and populates with the data its given when its called.

 

will add those things to the list of possible additions as well.

thanks for the feedback.


Web Automation Bots, and Ubot Plugins @ BotGuru.net Want a Custom bot? click here or Email me

ForumBanner.png

21 PLUGINS ABSOLUTELY FREE 100s for commands and functions
 


#19 LoWrIdErTJ - BotGuru

LoWrIdErTJ - BotGuru

    Botguru.net

  • Moderators
  • 4679 posts
  • LocationMichigan
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 13 October 2013 - 02:22 PM

Update 10/13/2013

-Added option to edit Grid window titles

-Added Ok button in grid windows

-Changed all functions to allow for entering raw text, &table, %list for data stead of variable name

-Fixed bug in CSV grid where if a column header contained a comma it would cause the grid to crash


Web Automation Bots, and Ubot Plugins @ BotGuru.net Want a Custom bot? click here or Email me

ForumBanner.png

21 PLUGINS ABSOLUTELY FREE 100s for commands and functions
 


#20 Sanjeev

Sanjeev

    Advanced Member

  • Fellow UBotter
  • PipPipPip
  • 361 posts
  • LocationIndia, Mumbai
  • OS:Windows 10
  • Total Memory:8Gb
  • Framework:v4.5+, unsure
  • License:Developer Edition

Posted 13 October 2013 - 10:45 PM

 

Changed all functions to allow for entering raw text, &table, %list for data stead of variable name

I didn't understand this line...?


upad%20ninja%20banner2.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users